10 lucruri pe care nu le stiai despre Bridgerton, cel mai de succes serial Netflix

1
De Teodora Tirca
22 mart. 2021

Judecand dupa succesul incredibil de mare al serialului de pe Netflix, se pare ca scriitorii din Bridgerton au descoperit o reteta perfecta a succesului.

Nu multi oameni pot rezista personajelor si scandalurilor sale din secolul al XIX-lea. Dar, desi majoritatea au fost vrajiti instantaneu de subiectul sau, exista mari sanse sa ratezi un detaliu ascuns sau niste informatii interesante despre unele aspecte ale acestei serii din epoca regentei.

Fie ca vorbim de costume incantatoare, de personaje istorice sau poate de simbolism, este in natura fiecarui mare fan sa afle tot ce se poate despre Bridgerton, marele succes de pe Netflix.

Asadar, fara alte cuvinte in plus, iata cateva fapte interesante despre Bridgerton de care sa tii cont intotdeauna (in special pentru sezonul urmator).

Bridgerton, cel mai vizionat serial pe Netflix, inca de la debut

In cazul in care fanii nu si-au dat seama cat de mult au apreciat acest serial, urmatoarele cifre vor oferi o imagine mai clara. De la premiera acestui original Netflix, in decembrie, popularitatea lui Bridgerton a crescut drastic si, in doar patru saptamani, a depasit The Witcher – detinatorul recordului anterior. Mai exact, 82 de milioane de familii erau mai interesate sa o urmareasca pe Daphne gasindu-si sotul de vis, in timp ce „doar” 76 de milioane s-au bucurat de aventurile lui Geralt din Rivia, ucigand monstri. Ca sa nu mai vorbim, Bridgerton s-a clasat pe primul loc in 83 de tari unde functioneaza reteaua Netflix.

Cel putin pana acum, Bridgerton este cel mai popular serial de pe Netflix, al tuturor timpurilor.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.