7 lucruri pe care orice Leu ar vrea sa le stii despre zodia lui

1
De Cristina Tudor
7 aug. 2019

Iata ce ar trebui sa stii despre un Leu!

Sunt respectati si invidiati pentru semnul zodiacal puternic sub care s-au nascut, insa multa lume ii considera inaborabili si putini sunt cei care ii inteleg cu adevarat. Iata ce ar trebui sa stii despre un Leu!

Caracteristici importante ale zodiei Leu

Orgoliul este defectul lui

Daca un Leu iti da impresia ca se crede mai presus de oricine si de orice, sa stii ca uneori chiar asa este. Se stie despre Lei ca sunt puternici, increzatori, dar si foarte mandri si aroganti, justificat sau nu. Egocentrismul Leilor este ceva ce pur si simplu nu pot controla. Nu sunt deloc diplomati cand ii calci pe coada, nu te iarta si sunt in stare sa puna capat definitiv unei relatii daca i-ai ranit sau jignit la un moment dat. Empatia nu este punctul lor forte si explicatiile, scuzele, lacrimile nu ii emotioneaza. Criticile? Le accepta greu sau deloc.

Este foarte pretentios

Leii au o tinuta impunatoare, le place sa straluceasca, sa fie admirati. Aceste trasaturi trebuie sa se regaseasca si la perechea Leului si la copiii sau parintii lui. Leul nu va accepta avansurile unei persoane pe care nu o apreciaza si nu va trece cu vederea lipsa elegantei sau a bunului gust. Tot ce il priveste trebuie sa fie de invidiat.

Are si el slabiciunile lui

Chiar daca pare de neatins, Leul are si el momente in care se simte nesigur, in care are nevoie de o vorba buna, de o imbratisare. Nu-i place sa arate ca nu detine controlul, insa nu trebuie sa-l consideri din piatra.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.