Lucrurile pe care trebuie sa le reevaluezi in septembrie, in functie de zodia ta

1
De Maria Constantin
2 sept. 2020

Toamna e anotimpul potrivit pentru a-ti regandi prioritatile si a face putina ordina in planurile cu care ai inceput anul.

Dupa o vara incinsa, septembrie deschide calea spre ultimele luni ale anului. Este momentul sa-ti reanalizezi planurile, strategiile si obiectivele si sa vezi daca mai ai timp sa le indeplinesti sau daca n-ar fi mai bine sa faci niste schimbari. Thought Catalog a consultat astrele si iti arata care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le reevaluezi in septembrie.

Berbec

Trebuie sa-ti regandesti prioritatile. Intreaba-te ce anume inseamna cel mai mult pentru tine si de ce nu te concentrezi cu toata forta pe aceste lucruri.

Taur

Va trebui sa-ti reevaluezi cercul de prieteni. Vezi daca oamenii din jurul tau te ajuta sa evoluezi sau, dimpotriva, te trag in jos.

Gemeni

Fa-ti o reevaluare a alegerilor in viata. Intreaba-te daca esti fericita cu directiile pe care le ia viata ta sau daca nu cumva trebuie sa faci o schimbare majora.

Rac

Ai nevoie sa-ti reevaluezi standardele. Trebuie sa te intrebi daca le vei permite oamenilor din viata sa te raneasca sau sa te trateze asa cum ei n-ar vrea sa fie tratati. Vezi daca exista in cercul tau o persoana care iti face mai mult rau decat bine.

Leu

Trebuie sa-ti ridici moralul. Intreaba-te daca esti mandra de felul in care traiesti sau daca devii cineva care ar trebui sa se schimbe.

Fecioara

Trebuie sa-ti reevaluezi cariera. Vezi daca aceasta iti ofera liniste si implinire sau daca faci asta doar din obisnuinta.

Balanta

E momentul sa-ti analizezi relatia. Trebuie sa afli daca esti cu aceasta persoana pentru ca esti perechea potrivita sau doar pentru ca aveti un trecut impreuna.

Scorpion

Trebuie sa-ti reevaluezi situatia in care traiesti. Esti fericita unde te afli acum sau ai nevoie de un nou inceput in alta parte?

Sagetator

Trebuie sa-ti reevaluezi valorile. Intreaba-te daca ai o viziune clara asupra lumii sau daca trebuie sa ti-o revizuiesti.

6 perechi de zodii care au cea mai profunda conexiune

Capricorn

Refa-ti planul pe cinci ani. Verifica daca ceea ce faci da rezultate sau daca trebuie sa vii cu un plan nou.

Varsator

Trebuie sa-ti refaci imaginea. Vezi daca esti fericit cu persoana din oglinda sau daca trebuie sa muncesti mai mult pentru a fi multumita de tine.

Pesti

Trebuie sa-ti regandesti obiectivele. Intreaba-te daca ti-ai ales scopurile potrivite sau daca nu cumva iti doresti cu totul altceva.

Foto: Unsplash.com