Luna Albastra de Halloween ne va indemna sa ne confruntam temerile cele mai mari

1
De Cristina Tudor
28 oct. 2020

Suntem prinsi in magia Lunii Albastre de Halloween. Va fi o perioada in care vom lucra intens la cele mai mari temeri ale noastre.

Pe 31 octombrie 2020 vom avea parte de un fenomen spectaculos pe cer: o luna albastra care va veni in ajutorul nostru si va lucra cot la cot cu noi pentru a ne scapa sufletele de frica de monstri si de toate gandurile negre.

Scoatem la iveala secrete ascunse, tristete si durere

Este posibil sa fim nevoiti sa mergem cu mintea in locuri intunecate astfel incat sa incercam sa aducem la iveala cateva probleme ingropate in sinele nostru de foarte mult timp. Ne este teama de ce urmeaza sa se intample, insa stim ca acesta este cel mai bun lucru pe care il putem face pentru noi. Energia lunii continua sa ne incarce si sa ne ajute sa fim pregatiti pentru un altfel de viitor.

Toate greselile facute care ne-au afectat pana acum, insa pe care am ales sa le ingropam fara sa incercam sa le rezolvam sau sa invatam ceva din ele, vor fi expuse pas cu pas. Vor fi dezvaluite frici. S-ar putea sa ne fie teama si sa avem o stare neplacuta de anxietate, insa trebuie sa parcurgem acest exercitiu pentru a putea scapa de tot ce ne tine in trecut.

Este momentul sa invatam sa fim responsabili, sa facem tot posibilul sa ne ocupam de probleme fara sa le mai bagam sub pres si sa acceptam ca totul depinde doar de noi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.