Luna albastra in Varsator de pe 22 august ne invata sa mai dam o sansa iubirii

luna plina 22 august
1
De Cristina Tudor
19 aug. 2021

Luna Plina apare pentru a ne sugera sa luam decizii finale cu privire la situatii pe care le tot amanam si pentru a ne ne aminteste din nou de nevoile noastre de a fi inconjurati de iubire si de intelegere.

Pe 22 august, pe cerul intunecat va rasari o luna perfecta, stralucitoare si incarcata de un val de energii incredibile adunate de prin Univers. Aceasta perioada este un moment magic ce marcheaza un final a ceea ce s-a intamplat in prima jumatate a anului 2021 si un nou inceput pentru urmatoarele sase luni (pentru finalul anului, mai exact).

Luna Plina de pe 22 august este o luna albastra. Ce este Luna Albastra?

Cand vine vorba despre astrologie, este important sa stim ca nu doar Soarele este cel care modeleaza lumea. Luna are, de asemenea, o influenta incredibila asupra vietii noastre, asupra deciziilor pe care le luam, asupra prezentului si viitorului, motiv pentru care ar fi bine sa ii acordam o atentie deosebita.

Luna Plina de pe 22 august mai poarta denumirea si de „Luna Albastra”. Care este motivul pentru care se numeste „Luna Albastra”? Va avea culoarea albastra?

Exista doua tipuri de luni albastre – a doua luna plina dintr-o luna a anului sau a treia luna din patru luni pline dintr-un sezon. Practic, este un ciclu suplimentar al lunii pline care nu se intampla de obicei. Si nu, nuanta acesteia nu va fi, de fapt, albastra – va avea culoarea ei obisnuita.

Luna Plina apare pentru a ne sugera sa luam decizii finale cu privire la situatii pe care le tot amanam si pentru a ne ne aminteste din nou de nevoile noastre de a fi inconjurati de iubire si de intelegere.

De ce este atat de speciala Luna Plina de pe 22 august?

Aceasta luna plina este speciala din cateva motive cosmice – avem doua luni pline in Varsator anul acesta (de cele mai multe ori este una singura). Luna plina din august are loc cu Jupiter in opozitie, aducand astfel teme de expasiune majora: energiile Universului ne ajuta sa eliberam vechiul si sa imbratisam noul in diferite domenii ale vietii noastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com