Luna Noua de pe 1 aprilie deschide usa magica a sperantei. Descoperim adevarata putere de a muta muntii din loc

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2022

Focul adevarului nostru interior arde mai puternic ca niciodata pe masura ce timpul trece si intram in al doilea trimestru al anului 2022.

Aprilie aprinde in sufletele noastre puterea increderii, a fortei si a vointei.

Incepem luna aprilie cu un moment magic: Luna Noua rasare pe cerul pastelat al primaverii pentru a marca intrarea in al doilea trimestru al anului 2022. Timpul trece si nimeni nu il poate opri. Viata este a noastra pentru a fi traita. Aici este fericirea noastra, acum se intampla prezentul. Sa invatam sa traim cu adevarat fara sa mai privim cu tristete catre trecut sau cu teama catre viitor.

Care este cel mai frumos mod de a incepe aprilie daca nu cu un eveniment magic avut loc in prima zi a lunii? Luna Noua rasare in zodia Berbec pentru a ne arata puterea incredibila a Universului. Divinitatea ne indeamna sa dam pagina si sa ne concentram asupra dorintelor pe care vrem sa le transformam in realitate. Aici si acum este viata noastra, iar in noi exista puterea de a o trai asa cum ne dorim.

Focul adevarului nostru interior arde mai puternic ca niciodata pe masura ce timpul trece si intram in al doilea trimestru al anului 2022. Aprilie aprinde in sufletele noastre puterea increderii, a fortei si a vointei.

1 Aprilie: Luna Noua in zodia Berbec

Luna Noua reprezinta un eveniment de o putere incredibila in Univers. Acum avem ocazia sa plantam ganduri, intentii, seminte si sa stabilim planurile pentru urmatoarea perioada. In zodia Berbec, forta interioara creste mai mult ca oricand, aceasta Luna Noua reprezentand astfel inceputul unui capitol cu adevarat special.

Trasatura definitorie pentru aceasta perioada: curaj

Cuvinte cheie de care sa tinem cont: incapatanare, forta interioara, responsabilitate, maturitate, prietenie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.