Luna Noua de pe 15 noiembrie promite sa ne vindece de toate ranile emotionale

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2020

In dimineata zilei de 15 noiembrie, la ora 7:07, pe cer se va arata o super Luna Noua in semnul Scorpionului, aducand cu ea o perioada de crestere emotionala.

2020 nu a fost un an bun cu niciunul dintre noi. Insa ne-a oferit multe lucruri asupra carora sa reflectam si numeroase lectii de invatat. Cadem de multe ori pentru a ne ridica si de mai multe ori – cu aceasta lectie mergem mai departe si ne transformam.

Luna Noua de pe 15 noiembrie vine ca sa vindece toate ranile emotionale din sufletul nostru. Multi dintre noi ne vom confrunta cu lucruri pe care le-am ascuns adanc in inimile noastre. Intregul proces prin care vom trece ne va ajuta sa ne simtim usurati si vindecati.

Super Luna Noua din noiembrie este aici pentru a agita putin lucrurile inainte de a le repara. Este posibil ca pentru inceput sa simtim haos, durere, suferinta, poate chiar si anxietate pentru ca mai apoi sa intram in stadiul acceptarii si al stabilitatii. Universul ne sfatuieste sa nu ne mai ascundem, sa fim sinceri cu noi si sa ne simtim pe deplin emotiile pentru a ne putea vindeca de trecut si a ne concentra pe prezent si pe viitor.

Oricare ar fi emotiile pe care le avem, acestea vor reusi sa darame zidurile construite in jurul inimii noastre pentru a dezvalui adevarul vietii. Adesea incomode, aceste stari emotionale duc la treziri spirituale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.