Luna Noua de pe 28 septembrie va veni cu un val intens de energii pozitive

1
De Cristina Tudor
26 sept. 2019

Luna Noua de pe 28 septembrie vine cu multe schimbari importante. Inchidem capitole dureroase si incepem o noua pagina a vietii noastre.

Luna Noua de pe 28 septembrie vine cu surprize pentru majoritatea zodiilor nu doar in dragoste, ci ci in ceea ce priveste norocul si viata financiara. Aceste influente pozitive asupra Lunii Noi provin de la o stea armonioasa numita Zaniah. Iata ce ne-au pregatit astrele in functie de semnul zodiacal in care ne-am nascut.

Berbec – Inchei in capitol dureros al vietii tale

Este momentul ca in aceasta perioada sa iti dai seama ca ai ramas in trecut, hranindu-te in continuare cu amintiri dureroase si ca este timpul sa faci o schimbare. Inchei acest capitol dificil o data pentru totdeauna si privesti cu incredere catre viitor, asteptand la o viata frumoasa.

Taur – Moment excelent pentru viata profesionala

Luna Noua de pe 28 septembrie iti aduce un val de schimbari foarte importante pe plan profesional. Indraznesti sa ai mai multa incredere in tine si sa iesi din zona de confort astfel incat sa incepi proiecte si colaborari noi. Straluceste, draga mea, este momentul tau!

Gemeni – Ai foarte multa energie

Luna Noua din 28 septembrie iti ofera o explozie revigoranta de energie. Preiei initiativa pe plan profesional si faci schimbari importante si destul de indraznete, in afara zonei tale de confort. Beneficiile vor fi pe masura muncii depuse si vor aparea mai repede decat te astepti.

Rac – Este momentul pentru un nou inceput

Felicitari, esti in locul in care trebuie sa fii; alegi sa inchizi ultimul capitol al vietii tale si sa indraznesti sa scrii cu mana ta prima foaie din viitorul tau. Este o perioada incredibila, plina de surprize interesante si de momente speciale. Partenerul de cuplu te sustine neconditionat.

Leu – Faci schimbari in obiceiurile tale

In aceasta perioada alegi sa iti indrepti atentia asupra vietii personale; este posibil sa pui sub semnul intrebarii anumite obiceiuri, comportamente si idei de care ai tinut foarte strans in ultimele luni si sa cauti modalitati noi si inventive de a evolua.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com