Luna Noua in Leu de pe 28 iulie activeaza strafundul sufletului pentru a ne pregati pentru un nou capitol

1
De Cristina Tudor
27 iul. 2022

Totul are sens. Destinul ne arata ca fiecare pas pe care il facem este cel potrivit pentru noi. Universul este de partea noastra si ne ajuta sa intelegem care este planul divin pentru sufletele noastre.

Luna Noua in Leu ne pregateste pentru tot ce urmeaza sa se intample. Aceasta activeaza strafundul sufletului si deschide poarta linistii supreme.

Luna Noua in Leu: Trebuie sa folosim acest timp pentru o constientizare completa a sinelui.

Aceasta perioada este una foarte buna pentru a lucra la noi insine. Ne simtim in siguranta in momentele in care stim ca putem sa ii impresionam pe cei din jurul nostru, obtinand lauda si admiratie. Cu toate acestea, atunci cand intram in lumina reflectoarelor s-ar putea sa ne pierdem foarte usor. Poate ca ar trebui sa lucram mai mult la noi insine, sa ne recunoastem frica de critica si incapacitatea de a accepta feedback-uri. Este foarte important ca in aceste momente sa profitam de energia Universului si sa lucram mai mult la ceea ce suntem si ce simtim.

Luna Noua in Leu: punct de activare pentru Portalul Leului

Luna Noua in Leu din iulie este un punct important de activare pentru viitorul Portal al Leului. Portalul Leului se deschide in fiecare an pe 8 august, cand Soarele din Leu, steaua Sirius, Centura lui Orion si Pamantul se aliniaza creand astfel un portal puternic de energie.

Luna Noua evidentiaza calatoria trezirii inimii. Aceasta are loc cand cerul este complet scaldat in intuneric, sugerand astfel o perioada de intinerire, mister si posibilitati incredibile pentru prezentul si viitorul nostru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com