Luna Plina de pe 13 iulie ne aliniaza cu Legea Divina. Invatam sa ne ascultam inima si sa ne facem sufletul fericit

1
De Cristina Tudor
13 iul. 2022

Afla care este sfatul pe care Universul ti-l da in aceasta perioada in functie de zodia in care te-ai nascut.

13 iulie este o zi minunata in Univers. La ora 21:37, pe cerul plin de culori intense ale apusului va rasari o luna plina minunata ce ne va oferi cele mai importante lectii de viata: este momentul sa ne iertam petnru orice regret, sa facem pace cu trecutul si sa ne bucuram de calatoria vietii noastre. Prezentul este cel care conteaza.

Universul aprinde o lumina puternica in interiorul nostru si initiaza o descoperire emotionala si o cale mai simpla catre viitor. Afla care este sfatul pe care Universul ti-l da in aceasta perioada in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscop Berbec

A venit momentul sa crezi in tine si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Da-ti seama ce vrei de la viata si indrazneste sa faci pasi catre a iti implini visurile.

Horoscop Taur

Pune pe primul loc ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Acorda prioritate oamenilor speciali, visurilor tale si tuturor momentelor in care inima ti-e fericita.

Horoscop Gemeni

Nu te da batuta. Poate ca este greu in aceste momente, insa nu trebuie sa renunti la visurile tale. Mergi mai departe si munceste pentru ceea ce iti doresti.

Horoscop Rac

Inchide usa trecutului, arunca departe cheia si continua-ti drumul in viata. Ceea ce ti se intampla acum este cu adevarat special deoarece te ajuta sa cresti si sa iti dai seama cine esti cu adevarat.

Horoscop Leu

Invata sa apreciezi lucrurile marunte si frumoase. Pretuieste fiecare clipa si bucura-te de ceea ce traiesti in aceste momente. Prezentul este singurul care conteaza.

Horoscop Fecioara

Elibereaza-te de negativitate si invata sa privesti partea buna a lucrurilor. Maine va fi mai bine, trebuie doar sa ai rabdare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com