Luna Plina de pe 23 iulie ne invata sa ne detasam emotional de tot ce nu putem controla

1
De Cristina Tudor
23 iul. 2021

Luna Plina a lunii iulie vine in semnul Varsatorului si ne invata sa ne detasam emotional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici.

Este momentul sa dam pagina si sa incepem un nou capitol.

Luna Plina este momentul ciclului lunar care reprezinta incheierea, finalizarea, sfarsitul si o perioda incarcata de emotii puternice. Acesta este momentul in care Luna are cele mai puternice energii – iar toate aceste energii se revarsa intr-un singur loc: in vietile noastre emotionale.

La urma urmei, Luna stapaneste emotiile noastre colective – iar atunci cand ne incurajeaza sa ne exteriorizam emotiile, sentimentele, starile, nu este de mirare ca s-ar putea sa ne simtim cu totii un pic mai diferiti decat de obicei.

Suntem pe cale sa experimentam o luna incredibila in zodia Varsator -un semn de aer care ne ajuta sa ne detasam mai mult de energia emotionala si sa ne concentram mai profund asupra modului in care gandim (mai degraba decat pe lucrurile pe care le simtim).

Cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stiti despre zodia Varsator:

– cuvinte cheie: aventura, incredere, maturitate, sensibilitate, chef de viata, prietenie.

– calitati: creativitate, imprevizibilitate, originalitate;

– putere ascunsa: stapaneste excelent arta comunicarii si poate descoperi ce gandesc ceilalti;
– compatibilitati: Taur, Sagetator, Balanta, Varsator.

Asadar, daca suntem pregatiti sa aflati totul despre ce va asteapta in urmatoarea perioada si despre cum puteti lucra cu aceasta energie divina primita de la Univers, ar fi cazul sa cititi in continuare.

Luna Plina in Varsator preia energia acestei zodii

Fiecare planeta din astrologie are propria personalitate – iar uneori, se intampla, sa preia o parte din energia constelatiei sau semnul in care se afla intr-o anumita perioada de timp. Mai mult, fiecare luna plina pe care o experimentam are o atmosfera diferita, energii diferite, emotii diferite.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.