Luna Plina in Berbec de pe 20 octombrie ne invata sa credem in noi: Putem face orice!

1
De Cristina Tudor
19 oct. 2021

Este momentul sa ne folosim de energia minunata a zodiei Berbec si sa indreptam curajul sau si starea de „Pot face orice” pentru a ne ajuta sa credem mai mult in noi.

Trebuie sa actionam cu intentia de a renunta la lucrurile care nu ne mai servesc in interesul celor de care avem cu adevarat nevoie si pana acum le-am neglijat.

Pe 20 octombrie 2021 avem o Luna Plina in zodia Berbec, prima Luna Plina din toamna astronomica ce va rasari pentru a ne indemna sa ne urmarim visurile si sa avem incredere in noi. Sa nu uitam ca prezentul este singurul care conteaza, asa ca trebuie sa ne distantam de drama, sa lasam trecutul in spate si sa nu ne mai facem atat de multe griji cu privire la viitor.

Luna Plina soseste la jumatatea saptamanii. Pe 20 octombrie, la 17:57, pe cerul Romaniei va rasari o Luna plina, cunoscuta si sub numele de Luna Vanatorului, prima Luna dupa Luna Recoltei.

Luna Plina in zodia Berbec: la ce sa ne asteptam?

Luna Vanatorului rasare in zodia Berbecului. Asa cum stim deja, Berbecul este o zodie puternica, foarte curajoasa, plina de incredere, care iubeste cu pasiune si se infurie destul de repede. Berbecul greseste de multe ori in viata din cauza egoismului; este foarte competitiv si iubeste la nebunie sa fie pe primul loc in tot ce face (uneori in detrimentul oamenilor din jur). Acesta este un semn indraznet si ambitios, cu multa energie si plin de entuziasm. De aceea de multe ori este considerat o bucurie pentru oamenii din jur deoarece vine la pachet cu zambete, fericire, energie pozitiva si multe povesti incredibile.

Starea definitorie a Lunii Pline de pe 20 octombrie: energie.

Tema centrala a Lunii Pline de pe 20 octombrie: actiune.

Energia Berbecului radianta poate fi revigoranta pentru noi toti, impingandu-ne sa facem schimbarile pe care vrem sa le facem de foarte mult timp, insa mereu am gasit motive si metode de a le amana sau ignora.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.