Mantra care iti va curata sufletul de tot raul in luna mai, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
5 mai 2021

Spune-mi ce zodie esti pentu a iti spune care este mantra de care ai nevoie pentru a iti curata sufletul de tot raul in urmatoarea perioada:

Berbec

Imi las destinul pe mainile Universului. Nu mai lupt cu morile de vant. Fac un pas in spate si ii permit divinitatii sa preia controlul. Ce este sortit sa fie al meu, va fi oricum, oricand.

Taur

Calatoria mea in viata nu este o cursa, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Calatoria mea prin viata este o plimbare minunata, in care exista iubire, rabdare si dorinta de a invata, de a descoperi, de a trai cu adevarat.

Gemeni

Sufletul meu este pregatit. Imi eliberez inima de toate amintirile dureroase, daram toate zidurile pe care le-am construit in jurul meu si alung toate obstacolele care blocheaza drumul fericirii catre mine. Traiesc in momentul prezent si accept dragostea adevarata.

Rac

Invat sa las durerea in spate. Pentru tot ceea ce am pierdut, am castigat altceva. Apreciez ce am astazi. Viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi minunata.

Leu

Sunt una cu Universul. Ma eliberez de durere, accept si sunt recunoscatoare pentru iubirea care exista in viata mea. Imbratisez dragostea pe care o simte sufletul meu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.