Mantra care te ajuta: Cuvantul pe care sa-l ai mereu in minte, in functie de zodia ta

1
De Maria Constantin
15 ian. 2021

Fiecare zodie are un cuvant magic dupa care se poate ghida. Aceasta este mantra care te ajuta!

In zilele grele, cand totul pare pierdut si ai nevoie de un atu care sa te ajute sa te mobilizezi si sa ai mai multa incredere ca vei reusi ceea ce-ti propui, un singur cuvant poate face minuni. Fiecare zodie are o mantra, o idee puternica si clara care o poate impinge sa mute si muntii din loc.

PureWow dezvaluie cuvantul pe care trebuie sa-l ai mereu in minte, in functie de zodia ta:

Berbec: „Incet”

Fiind cel mai repezit semn al zodiacului, Berbecul trebuie sa-si reaminteasca faptul ca rabdarea e o virtute.

Taur: „Daruieste”

Taurul este binecuvantat cu gusturi alese, pe care le poate impartasi si celor de langa el, oferindu-le daruri.

Gemeni: „Liniste”

Pacea si linistea nu vin in mod natural pentru aceasta zodie agitata, e ceva ce Gemenii trebuie sa descopere.

Rac: „Deschide-te”

Aceasta zodie autoprotectoare se pricepe de minune sa-si construiasca o fortareata ca sa se apere de intrusi, dar uneori trebuie sa mai deschida portile pentru prieteni.

Leu: „Celalalt”

Trebuie sa te iubesti pe tine ca sa-i iubesti pe altii, iar Leul sta foarte bine la prima parte a ecuatiei. Incearca sa te gandesti si la partenerul tau si totul va fi perfect!

Fecioara: „Imprevizibilul”

Zodie perfectionista, Fecioarei ii vine greu sa tolereze haosul, dar asta-i viata. Accepta-o asa cum e si o poti imbunatati!

Balanta: „Decide-te”

Balanta poate vedea partea buna in orice moment al unei dispute, dar tot ce-i ramane de facut dupa o alegere este sa mearga mai departe.

Scorpion: „Elibereaza-te”

Nimeni nu poarta ranchiuna mai mult decat un Scorpion. Uneori, trebuie sa te eliberezi singur de apasarea grea a propriei poveri.

Sagetator: „Vorbe dulci”

Inteleapta si onesta, aceasta zodie trebuie sa-si tempereze asteptarile cu un pic mai mult tact pentru a avea efect in relatie.

Ce trebuie sa schimbi in luna ianuarie, in functie de zodia ta

Capricorn: „Joaca-te”

Prea multa munca si zero distractie nu este o strategie de business potrivita pentru aceasta zodie. E nevoie si de putina relaxare.

Varsator: „Modestie”

Varsatorul e o zodie capabila de revolutii, si stie asta. Ii place sa vorbeasca despre succesul lui, insa un pic de modestie il va face si mai agreabil.

Pesti: “Tu”

Foarte empatica, aceasta zodie tinde sa se ocupe mai mult de problemele celor din jur si trebuie sa-si aminteasca mereu sa se gandeasca si la propria persoana.

Foto: Unsplash.com