Mantra magica a iubirii in 2019 pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
23 dec. 2018

Dragostea este un cadou oferit de la viata. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de el, sa il traim la intensitate maxima, sa il simtim nu doar cu inima, ci si cu sufletul. Iata care sunt cele mai importante mantre magice ale iubirii pentru anul 2019 pentru fiecare zodie in parte.

Mantra magica a iubirii in 2019 pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Am incredere ca dragostea adevarata este deja pe drum catre mine si va ajunge in momentul potrivit. Sunt gata sa primesc aceasta iubire cu bratele deschise. Sunt gata sa invat sa iubesc cu adevarat. Sunt gata sa imi intalnesc sufletul pereche.

Taur

In acest an imi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanturile dificile si de toate obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche catre mine. Sunt pregatita sa traiesc in prezent, sa iubesc in prezent.

Gemeni

Sunt vrednica de iubire si merit sa primesc dragostea la care visez. In acelasi timp, invat sa am rabdare si fac tot posibilul sa construiesc cea mai frumoasa relatie cu sufletul meu, sa ma descopar si sa invat cine sunt cu adevarat.

Rac

Sunt inconjurata de iubire si lucrurile merg asa cum trebuie sa mearga. Nu ma grabesc pentru ca stiu ca Universul are un plan magic pentru mine si ca ma asteapta ceva mult mai frumos decat am trait pana acum.

Leu

Stiu ca iubirea nu va veni cand imi doresc eu, ci cand sufletul meu va fi pregatit sa primeasca si sa ofere dragoste. Intre timp ma bucur de acest drum pe care merg alaturi de sufletul meu, invat sa ma iubesc pentru ceea ce sunt, sa imi accept nu doar calitatile, ci si defectele.

Fecioara

Nu doar eu caut sufletul pereche, ci si sufletul pereche ma cauta pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta la un moment dat prin dragoste infinita, pura, sincera si adevarata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.