Mantra magica a iubirii in 2022 pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
17 dec. 2021

Cum atragi iubirea in viata ta in anul 2022 in functie de zodie.

Afla care este mantra magica a iubirii in anul 2022 in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Horoscop Berbec

Sunt ceea ce simt. Sunt iubire, sunt dragoste, sunt fericire, sunt aventura. Imi accept sentimentel si emotiile asa cum sunt si le permit sa ma ghideze in drumul meu prin aceasta viata pentru a ma ajuta in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare secunda.

Horoscop Taur

Invat sa am incredere in puterea divina. Invat sa am incredere in Univers. Stiu ca imi este destinata o poveste minunata de dragoste. Stiu ca urmeaza sa am parte de cele mai frumoase lucruri. Stiu ca cineva ma protejeaza si vrea sa ma vada fericita.

Horoscop Gemeni

Imi deschid sufletul si permit dragostei adevarate sa ma gaseasca. Nu ma mai ascund dupa zidurile pe care le-am construit in jurul meu de teama de a fi vulnerabila. Imi pun inima pe tava si arat cine sunt cu adevarat.

Horoscop Rac

Nu ma mai grabesc nicaieri, ma bucur cu tot sufletul meu de aceasta calatorie. Stiu ca dragostea adevarata este deja pe drum catre mine, insa ea va ajunge sa ma gaseasca doar in momentul in care eu voi fi pregatita sa iubesc asa cum trebuie sa o fac: cu tot sufletul. Fara regrete.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com