Mantra puternica a IUBIRII pentru fiecare zodie: depaseste obstacolele si alunga energia negativa

1
De Cristina Tudor
11 apr. 2020

Mantrele – formule sacre rostite in religiile orientale – reprezinta cuvinte si versuri cu puternica rezonanta energetica.

Aceste cuvinte, odata rostite, au puterea de a transforma sufletul, de a debloca meridianele energetice si de a atrage echilbrul si binele in viata celui ce le rosteste.

Mantra spirituala a zodiei Berbec

Nu intotdeauna totul decurge conform planurilor, iar stresul si haosul pot fi apasatoare. Mantra care atrage iubirea si echilibrul interior este:

„Totul in viata mea vine cu belsug, iar eu voi gasi tot ce-i bun in orice eveniment. Eu imi creez viata pe care abia astept sa o traiesc, bucurandu-ma de fiecare clipa.”

Mantra spirituala a zodiei Taur

Unele emotii si sentimente sunt adesea reprimate, in incercarea de a le ascunde, de a le uita. Sufletele sensibile se intalnesc des cu astfel de situatii.

Mantra iubirii pentru zodia Taur este:

„Imi accept sentimentele si emotiile asa cum sunt, asa cum vin, cu suferinta sau bucurie. Ele ma definesc si ma cladesc, ma invata sa iert si ma ajuta sa gasesc iubirea, pacea si implinirea in fiecare zi.”

Mantra spirituala a zodiei Gemeni

De fiecare data cand simti ca nu merg lucrurile asa cum iti doresti si ca viata iti pune in cale obstacole, sparge cercul de energii negative creat in jurul tau. Cu iubire, orice suferinta e mai usor de dus.

Mantra ta este:

„Voi face un pas inainte peste obstacolele vietii, iar unde voi pasi voi gasi iubire, bunatate si implinire. Nu ma tem de imprevizibil.”

Mantra spirituala a zodiei Rac

Uneori exigentele fata de tine pot fi prea mari. Spirit sensibil, cauti perfectinea in tot ceea ce faci, iar unoeri planurile tale pot fi ravasite de haos.

Mantra ta este:

„Imi urmez cu incredere dorintele, iar iubirea imi da pueterea. Imi accept emotiile asa cum sunt si aleg fericirea in fiecare zi.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com