Mantra zodiei tale pentru luna februarie 2022

1
De Cristina Tudor
2 feb. 2022

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune care este mantra de care ai nevoie pentru luna februarie 2022.

Esti curioasa care este mantra ta?

Am adunat cate o mantra care sa te ajute in luna februarie in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Rosteste aceasta mantra in fiecare dimineata, imediat ce te trezesti, de cel putin doua ori pentru o luna incarcata de fericire si iubire.

Horoscop Berbec

Traiesc aici si acum pentru ca in prezent este viata mea. Eliberez trecutul pentru a putea pasi catre viitor cu intentii pure.Sunt capabila sa ma vindec de orice durere pe care am avut-o.

Horoscop Taur

Am incredere ca Universul are un plan frumos pentru mine. Aleg sa fac un pas in spate si sa ii permit sa isi joace cartea. Intre timp, ma bucur de acest drum minunat, presarat de momente speciale.

Horoscop Gemeni

Drumul meu este unul special. Stiu asta. Nu ma mai iau dupa ce imi spun oamenii din jur si invat sa imi ascult intuitia. Incerc sa ma las ghidata de suflet pentru ca el stie cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Horoscop Rac

Lupt pentru ce imi doresc. Nu-mi este frica sa dau gres. Esecul este doar o oportunitate de a invata lectii importante, de a o lua de la capat, de data aceasta cu o noua mentalitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.