Mantra zodiei tale pentru luna iunie 2020 – mesaje pentru suflet

1
De Cristina Tudor
11 iun. 2020

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun de ce mantra are nevoie sufletul tau in luna iunie.

Berbec – Ma eliberez de trecut, iertandu-ma pe mine si iertandu-i si pe ceilalti. Iertarea este raspunsul la aproape toate problemele. Iertarea este un dar pentru mine.

Taur – Ma aflu in procesul schimbarii pozitive. Ma dezvolt in moduri care ma implinesc. Numai ce e bun poate veni catre mine. Acum exprim sanatatea, fericirea, prosperitatea si pacea mintii.

Gemeni – Deschid noi usi vietii. Ma bucur de ceea ce am si stiu ca am mereu in fata mea noi experiente. Intampin noul capitol al vietii mele cu bratele deschise. Am incredere ca viitorul este minunat.

Cum te porti cu persoana pe care o iubesti, in functie de zodia ta

Rac – Singurele lucruri care stau intre mine si visurile mele sunt scuzele pe care le gasesc de fiecare data. Este timpul sa ma opresc si sa lupt pentru ceea ce imi doresc.

Leu – Nu renunt la sperantele si visurile mele. Nu renunt la mine. Ma ridic de la pamant si merg mai departe indiferent de cat de dificil este drumul meu.

Fecioara – Pot fi singura persoana care crede in mine, insa este suficient. Nu renunt la mine si nu voi renunta niciodata.

Balanta – Sunt in pace. Pacea si armonia divina ma inconjoara si salasluiesc in mine. Simt toleranta, iubire si compasiune pentru toti oamenii si pentru mine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.