5 mantre puternice pentru fiecare saptamana din luna mai

1
De Cristina Tudor
2 mai 2019

Cele mai frumoase mantre pentru fiecare saptamana a lunii mai. Rosteste-le in fiecare dimineata pentru o luna de poveste.

Luna mai este aici – ne pregatim pentru o noua perioada uimitoare si minunata. Pentru aceasta luna am pregatit ceva special, si anume cate o mantra pentru fiecare saptamana care sa ne ajute sa ne concentram si sa gasim puterea in noi insine de a merge mai departe, sa ne bucuram de momentele frumoase, sa traim mai bine, sa eliminam stresul si grijile din viata noastra.

Mantra pentru prima saptamana din luna mai (1-5 mai)

„Viata mea este o opera de arta continua. Sunt mereu in evolutie si merg mai departe indiferent de situatie”

Cand crezi ca stagnezi, ca esti intr-o rutina, ca nu faci nimic nou si interesant, gandeste-te din nou. Esti intr-o stare continua de miscare. Intregul Univers din jurul tau si din interiorul tau se schimba in mod continuu. Esti menita sa te schimbi, sa evoluezi cu fiecare secunda care trece. Esti diferita de ziua de ieri si maine nu vei fi la fel ca astazi. Si nici calatoria ta.

Mantra pentru a doua saptamana din luna mai (6-12 mai):

„Privesc adanc in sufletul meu si invat sa descopar cine sunt cu adevarat. Eu trebuie sa imi dau seama ce ma face fericita.”

Socrate spunea la un moment dat ca o viata neexaminata este o viata netraita. Descoperirea propriei persoane este cea mai mare aventura pe care o vei experimenta vreodata. Este momentul sa privesti adanc in sufletul tau si sa descoperi cine esti cu adevarat, ce te face fericita, implinita, ce iti pune zambetul pe buze. Fii sincera cu tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.