Menirea zodiilor: Afla care este puterea ta si ce misiune ai pe pamant

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2020

In zodiacul european, semnele sunt impartite dupa anumite formule si caracteristici.

Astfel, in functie de trasaturile zodiilor, acestea pot fi de trei feluri, respectiv cardinale, fixe si mutabile, fiecare dintre ele cu un set unic de calitati. Acestea pot fi interpretate ca sensuri, misiuni, meniri spirituale ale nativilor, asa cum veti vedea mai jos.

Horoscop: Menirea zodiilor

Semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn
Puterea Creatiei

Oamenii nascuti in aceste zodii au menirea spirituala sa ne conduca si sa construiasca. Aceste patru zodii sunt deschizatoare de drumuri si au, poate, cea mai grea misiune dintre toate pentru ca ei trebuie sa experimenteze, sa greseasca si sa exprimenteze din nou, la nesfarsit, pentru a-i ajuta pe ceilalti din jurul lor. Nici nu intra in discutie faptul ca ei preiau intotdeauna initiativa si conduc prin puterea exemplului.

Sunt extraordinar de ambitiosi, de muncitori, de exigenti. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca oamenii nascuti in semne mutabile vor avea destul de mult de suferit pentru ca nu sunt flexibili deloc si tind sa judece performantele si comportamentele altor oameni doar din propria perspectiva si dupa propriile reguli. Tind sa piarda din vedere ca exista si alte calitati pe lume, in afara de ambitie si puterea de a munci pana la epuizare sau dincolo de ea.

Semnele cardinale in dragoste

Chiar daca au numeroase lucruri in comun, nativii acestei zodii iubesc diferit unii de ceilalti, asa cum le dicteaza elementul natural care ii defineste.

Fiind semn de foc, Berbecul nu poate fi altfel decat pasional. Flirteaza des si nu este neaparat cel mai fidel semn de zodiac pentru ca e insetat de nou si aventura. In ciuda acestui lucru, stie sa iubeasca profund, iar asta se intampla o data, poate de doua ori in viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.