Mercur RETROGRAD din 18 iunie: Alerta financiara si emotionala

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2020

Urmeaza o perioada in care rabdarea iti va fi testata.

Mercur, Planeta Intelepciunii, retrogradeaza de aproximativ 3 ori pe an, perioada in care rascoleste domeniile pe care le guverneaza si pune la incercare procesele de adaptare ale fiecaruia dintre noi, cu tot ce poate sa insemne aceste procese, de la rabdare si management al stresului, pana la creativitate si reactii de criza.

Toate acestea se intampla pentru ca Mercur ne pune, de obicei, fata in fata cu necunoscutul, insa in situatii neprielnice noua, cu evenimente complet neasteptate, imprevizibile si greu de gestionat.

Mercur retrograd 18 iunie-12 iulie 2020

In aceasta luna, in data de 18 Mercur va merge retrograd la 14 grade in Rac si isi va incheia acest tranzit pe 12 iulie, la 5 grade in Rac. Desi tranzitul retrograd al lui Mercur reprezinta de obicei o adevarata incercare, totusi, de aceasta data, influentele sunt mai mult benefice. Aceasta se intampla pentru ca se afla sub influenta celei mai stralucite stele de pe cer, Sirius. Acest fapt ofera succes in afaceri, onoare, renume si bogatie.

O alta influenta pozitiva provine de la un asteroid asociat cu intelepciunea, prudenta si gandirea profunda. Asadar gandirea rationala, un sfatul intelept si prudenta va pot ajuta sa luati decizii potrivite care sa conduca la succes si bogatie.

Beneficiile aduse de Mercur retrograd…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.