Mercur retrograd incepe in noaptea de Halloween. Urmeaza o perioada plina de furtuni karmice

1
De Cristina Tudor
19 oct. 2019

Ne pregatim pentru un moment astrologic cu o incarcatura energetica complexa si dificila.

Mercur va fi oficial retrograd pe 31 octombrie si va iesi din el pe 20 noiembrie. Atunci cand Mercur, planeta comunicarii, este retrograd trebuie sa ne asteptam la o perioada mai dificila, in care vor aparea sentimente profunde si ascunse.

Pe plan sentimental astrele ne recomanda sa ne inzestram cu multa rabdare. Este foarte important sa fim pregatiti sa discutam toate problemele pe care le avem, insa sa nu uitam sa avem rabdare si sa nu ne grabim in a ne face scenarii gresite. Emotiile, paranoia, gelozia si furia pot iesi destul de repede la iveala; tot ce ne trebuie este un mic gand intr-o comunicare gresita, asa ca este musai sa avem grija astfel incat sa nu distrugem relatii frumoase.

Intimitatea emotionala poate fi aprofundata prin spunerea adevarului si cu atat mai mult prin auzirea adevarului, insa trebuie sa fim atenti la ce ne dorim – in momentul in care cerem sa ni se spuna adevarul trebuie sa fim pregatiti pentru tot ce urmeaza si sa ne asumam situatia, sa imbratisam realitatea si sa incercam sa mergem mai departe si sa facem compromisuri daca este cazul.

Este un moment bun sa privim in sufletele noastre

Energia Scorpionului ne va testa pe acest drum pe care mergem, in special atunci cand vom avea de-a face cu emotii puternice si cu o comunicare profunda. S-ar putea sa ne simtim tentati sa ne purtam dusi de val atunci cand vine vorba de discutii mult prea dure sau sa fim ademeniti in capcana geloziei si a obsesiei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.