Mercur retrograd va afecta viata sentimentala a acestor 3 zodii

1
De Cristina Tudor
8 iul. 2020

Te numeri printre ele?

Mercur este in retrograd inca de pe data de 18 iunie si mai are drum lung de parcurs pana cand isi va relua cursul normal. Avand in vedere ca aceasta planeta are o influenta incredibila asupra timpului, a comunicarii cu oamenii din jurul nostru si a gandurilor noastre, este important sa fim mai atenti la tot ce se intampla in jurul nostru si la modul in care alegem sa ne exprimam starile.

Interpretarile gresite si comunicarea incarcata de emotii negative tind sa se intample destul de des in aceasta perioada. Ne este greu sa fim empatici, sa ne punem in pielea persoanei din fata noastra si sa intelegem ce simte, iar aceste lucruri pot distruge numeroase relatii (nu doar sentimentale).

Iata care sunt cele 3 semne zodiacale care trebuie sa aiba mult mai multa grija de viata lor amoroasa in timpul acestui Mercur retrograd:

Berbec

Este posibil sa nu mai stii care este locul tau in aceasta lume in urmatoarea perioada – iar acest lucru se intampla pentru ca Mercur este retrograd in zodia Rac, perioada ce iti dezvaluie cele mai profunde probleme emotionale. Este important sa arunci o privire in sufletul tau si sa faci modificarile necesare; sa iti pui cateva intrebari care sa te ajute sa descoperi cine esti si de ce ai nevoie de la viata ta si de la relatia sentimentala.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.