Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari, citate si felicitari pe care sa le trimiti celor dragi

1
De Cristina Tudor
22 apr. 2022

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, sarbatorim bucuria Invierii Domnului nostru Iisus Hristos si le trimitem celor dragi, prietenilor, colegilor si cunostintelor diverse mesaje, urari si felicitari pentru a le spune: Paste Fericit!

Va propunem sa alegeti din acest articol cea mai frumoasa urare, cel mai potrivit mesaj sau cea mai sugestiva felicitare de Paste.

Iata cele mai frumoase mesaje si urari de Paste

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Pasti sa va cuprinda inimile si sa vina insotita de cele mai frumoase emotii si experiente. Sa aveti un Paste Fericit!

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din iertare. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Fie ca de sfintele sarbatori de Paste, Domnul nostru sa va aduca o bucurie la fiecare lacrima, o speranta la fiecare indoiala, o binecuvantare la fiecare pas, un curcubeu dupa fiecare furtuna si un raspuns la fiecare intrebare. Va doresc un Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

Fie ca sfintele Sarbatori Pascale sa va intampine cu bucurii si iubire, cu sanatate si impliniri! Paste Fericit!

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, implinire, sanatate, bucurie si iubire!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet armonie, pace si bucuria de a petrece aceste clipe minunate alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Deschide-ti inima si primeste iubirea, bucuria si pacea cea vindecatoare. Iubeste si iarta! Astazi e Pastele! Un Paste fericit!

Fie ca Invierea Domnului sa va aduca pacea in casa si in suflet, sa va ofere speranta, sanatate si noroc. Hristos a Inviat!

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com