Mesajul trimis de Univers pentru luna mai 2020 fiecarei zodii in parte

1
De Cristina Tudor
12 mai 2020

Esti curioasa sa descoperi ce mesaj are Universul pentru tine pentru luna mai?

Iata care este mesajul transmis de Univers zodiei tale pentru luna mai:

Berbec – Incetineste viteza cu care mergi prin viata. Fa un pas in spate si aminteste-ti sa traiesti cu adevarat, sa te bucuri de lucrurile marunte, sa apreciezi tot ce ai reusit sa obtii pana acum, sa iti numeri binecuvantarile.

Taur – Deschide-ti sufletul si permite ca energia Universului sa patrunda in inima ta. Spune-i divinitatii ca esti pregatita sa te lasi condusa de ea si ca nu te vei mai impotrivi schimbarilor din viata ta.

Gemeni – Universul aduce lumina asupra lucrurilor ce trebuie schimbate si transformate. Profita de aceasta perioada si fa ordine in viata ta; invata sa fii putin egoista, pune-te pe primul loc si alege fericirea pentru tine.

Rac – Poate ca divinitatea este de partea ta, insa tu esti singura care poate lua masuri cu privire la viitorul tau. Actiunile tale sunt cele care vor determina pana la urma directia in care alegi sa mergi. Nu-ti fie teama de necunoscut.

Leu – Luna mai va aduce noi schimbari neasteptate pentru tine. Este momentul sa inveti sa te adaptezi acestora, sa traiesti cu ele si sa te concentrezi asupra viitorului astfel incat sa fii fericita cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.