Messi, megastarul care duce o viata „ridicol de normala”: isi duce copiii la scoala si face gratare cu familia

1
De Cristina Tudor
23 dec. 2022

Fotbalistul Lionel Messi, un familist convins, locuieste la Barcelona de la doar 13 ani si clubul vrea sa-l pastreze pana la 36 de ani.

Barca se bazeaza pe fericirea lui in afara terenului ca fiind factorul crucial pentru semnarea unui nou contract.

Messi se bucura de o viata privata luxoasa intr-o comunitate inchisa din zona de coasta a Barcelonei, unde prieteni precum Luis Suarez si Philippe Coutinho ii sunt vecini, iar familia sa din Argentina il viziteaza adesea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Adolescentul timid, tinta glumelor lui Piquet

Messi nu mai este adolescentul introvertit si timid care a sosit, acum niste ani, la academia de tineret La Masia a clubului. Nici el nu mai are 20 de ani, nu mai e tipul usor credul, care cadea, deseori, in plasa glumelor de la vestiare ale lui Gerard Pique. Aparatorul obisnuia sa inlocuiasca bateria telefonului lui Messi si apoi il privea plimbandu-se prin vestiar intreband daca are cineva incarcator, deoarece telefonul lui nu mai avea baterie, in ciuda faptului ca l-a incarcat in acea dimineata.

El este acum seful, liderul. Dar ramane extrem de rezervat in privinta vietii sale private si, asa cum l-a descris odata Pique, „ridicol de normal”.

Starul isi duce copiii la scoala, ca orice alt parinte

Messi prefera sa-si petreaca timpul acasa cu cei trei fii ai sai Thiago, Mateo si Ciro, cu sotia sa, Antonella, si cu cainele mastiff francez de dimensiuni mari, Hulk, in micul oras de plaja Bellamar, chiar pe coasta Barcelonei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Acolo, Messi poate duce o viata normala. Poate chiar sa se plimbe la scoala locala pentru a-si lua fiii, adesea in compania lui Luis Suarez, care locuieste in acelasi complex si are copii de aceeasi varsta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@leomessi