Misterele femeii Varsator: 5 motive pentru care putini o inteleg

1
De Cristina Tudor
27 ian. 2019

Plina de contradictii, femeia Varsator este, nu de putine ori, neinteleasa.

Femeia Varsator poate fi rece si incapatanata, imprevizibila si schimbatoare, dar in acelasi timp sincera, inteleapta, cu un suflet bun si generos. Trasaturile ei ii induc pe multi in eroare, ceea ce nu o bucura si nu o avantajeaza.

Ii place sa pastreze distanta

Femeia Varsator lasa in multe situatii impresia ca este indiferenta, nepasatoare. Pentru cei care nu o cunosc, poate sa para suparator de aroganta, iar cei care o iubesc se pot simti neglijati in momentele in care ea dispare in lumea ei, fara sa dea explicatii.

Nu vrea si nu poate sa-si deschida sufletul in fata nimanui oricum, oricand. Putini oameni reusesc sa-si gaseasca un locsor in inima unui Varsator. Dar, desi nu este o fire emotiva si nu-si exprima sentimentele cu mare usurinta, pune pasiune in tot ce face si nu trebuie sa te indoiesti ca, daca te-a ales, esti foarte important pentru ea, chiar daca nu o demonstreaza prea des.

Se indragosteste greu

Nu gaseste dragostea usor, ii e greu sa se conecteze emotional cu cineva, dar atunci cand se intampla asta, iubeste intens. E precauta, nu tine cont de traditii, iar prejudecatile o enerveaza la culme, de aceea nu se grabeste spre altar si nu ii este tocmai usor sa se acomodeze cu limitarile impuse de o casnicie.

Totusi, atunci cand este indragostita, isi ia angajamente fara sa le considere o povara. Are nevoie de diversitate in viata de cuplu, de provocari, de adrenalina.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com