Astrologie: 10 moduri prin care Mercur retrograd iti afecteaza viata sentimentala

1
De Cristina Tudor
13 nov. 2019

Cand Mercur este retrograd, adica intre 31 octombrie si 20 noiembrie, trebuie sa ai mare grija!

Cu siguranta ai auzit de Mercur retrograd, dar e posibil sa nu stii exact despre ce e vorba. Mercur este retrograd de obicei de cateva ori pe an si dureaza cateva saptamani. In 2019, Mercur este in retrograd intre 5 martie-28 martie, 7 iulie pana pe 2 august si intre 31 octombrie si 20 noiembrie. Atunci cand planeta pare sa se deplaseze inapoi pe orbita sa, impactul asupra relatiilor si vietii tale sentimentale poate fi devastator.

10 moduri prin care Mercur retrograd iti afecteaza relatiile si viata sentimentala

Nu gandesti clar

Gandirea ta va fi confuza. Nu vei gandi suficient de clar incat sa iei decizii rationale si, probabil, vei interpreta gresit lucrurile. Ai grija cand iesi cu cineva, pentru ca e posibil sa faci anumite lucruri crezand ca intre voi doi poate fi mai mult decat o simpla si unica intalnire. Intalnirile amoroase pot fi doar simple intalniri. E posibil sa ai o intalnire care are sansa sa se mai repete, dar asta nu inseamna neaparat ca se poate transforma intr-o relatie adevarata. Chiar daca pare ca se indreapta in directia potrivita, trebuie sa retii faptul ca Mercur retrograd aduce relatii temporare si ca nu trebuie sa te atasezi prea mult de cel/cea cu care iesi.

Totul este inexplicabil de ciudat

Atmosfera dintre tine si partener este ciudata, iar interactiunile cu acesta pot fi destul de incomode. Este posibil sa fii, de asemenea, blocat intr-o anumita gandire, supraalimentand tot ce ai facut in viata ta la un moment dat.

Toate relatiile tale pot fi zdruncinate

Mercur retrograd nu afecteaza doar relatia cu persoana cu care te intalnesti in acest moment. E posibil sa-ti afecteze si fosta/fostul partener care apare dintr-o data in viata ta avand o gramada de lucruri de spus. Nicio relatie nu este scutita de aceasta nebunie.

S-ar putea sa fii destul de retras

Totul se desfasoara cu incetinitorul, asadar nu vei participa la prea multe evenimente sociale si nu vei fi promt atunci cand vine vorba de intalniri romantice. Daca incerci sa te fortezi sa faci ceea ce nu iti doresti, te vei simti foarte incomod.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.