10 cele mai intelepte citate despre frumusete si feminitate de la Cindy Crawford

1
De Alice Moisescu
21 ian. 2019

Cindy Crawford ramane una dintre cele mai frumoase supermodele din toate timpurile, chiar si acum, la 52 de ani. Insa articolul de fata iti va demonstra ca este mai mult decat un chip frumos!

In 1986, la varsta de numai 20 de ani, Cindy ajungea in New York, visand sa devina model de talie internationala, urmand ca in 1991 sa isi uneasca destinul cu nimeni altul decat faimosul actor Richard Gere. Mariajul cu celebrul actor nu a tinut insa mai mult de 4 ani, dar a transformat-o pe Cindy intr-o adevarata diva a Hollywood-ului.

Cariera sa a luat astfel avant, supermodelul dominand podiumurile din intreaga lume si prezentand colectiile celor mai faimosi designeri din lume.

In prezent, Cindy Crawford este deja un brand – lanseaza clipuri cu exercitii de fitness, are propria sa linie de produse de infrumusetare si chiar si o colectie de mobilier si decoratiuni.

10 dintre cele mai bune sfaturi de viata ale topmodelului Cindy Crawford

1. „Nici eu cand ma trezesc dimineata nu arat ca Cindy Crawford…”

2. „Mai intai esti fericita ca nu ai solduri sau sani, apoi din neant apar si sanii si soldurile. Si tocmai  cand incep sa-ti placa, dispar din nou!”.

3. „Trasaturile pe care le ai la 25 de ani sunt cele pe care ti le-a dat Dumnezeu, insa trasaturile pe care le ai la 50… ei bine, acelea sunt cele pe care le meriti!”

4. „Nimeni din familia mea n-ar fi crezut ca voi ajunge model, si totusi eu am continuat sa cred in mine si am reusit.”

5. „Nu consider ca machiajul este leacul tuturor problemelor, insa iti poate face ziua mai buna.”

6. „Cateodata, presiunea industriei fashion poate fi coplesitoare. Inca pot purta o fusta scurta si tocuri de 10 centimetri atunci cand pozez, insa nu si in viata reala…”

7. „Fa toate aceste lucruri: nu fuma, dormi suficient, bea multa apa, gaseste lucrul care te face fericita!”

8. „Am urat momentul in care am implinit 40 de ani. Insa, odata ce am depasit momentul, am fost bine, m-am simtit eliberata…”.

9. „Nu ma uit la cei din jurul meu numarandu-le ridurile de pe chip… Ma uit la ei si le vad frumusetea.”

10. „Stii… odata ce inaintezi in varsta, cel mai minunat lucru este ca te simti mai bine in pielea ta. Nu-ti mai pasa de parerea celorlalti.”

Foto: Shutterstock.com