7 motive minunate pentru care iubim femeia Taur

1
De Cristina Tudor
8 mai 2021

Seducatoare si totodata misterioasa, puternica si totusi delicata, eleganta si totusi indrazneata – femeia Taur se remarca cu usurinta prin prezenta sa fermecatoare.

Va invitam sa descoperiti cele mai puternice calitati din zodiac pentru femeia Taur, pentru care sa o apreciem si sa ne bucuram de prezenta sa in viata noastra.

Daca ai o prietena Taur, mama sau fiica, sora sau iubita, esti o persoana norocoasa, caci prietenia si iubirea acestei femei sunt fara margini. Atunci cand ii pasa de cineva, face tot posibilul pentru a ramane un sprijin de nadejde, actionand cu empatie, blandete si altruism.

Este sincera, dar empatica

Se spune ca adevarul doare, insa adevarul rostit cu blandetea si grija unei femei Taur nu va fi niciodata dureros. Femeia Taur stie sa fie sincera, pastrand diplomatia, invarte cuvintele pentru a spune ceea ce simte sau crede, insa fara a-i rani pe ceilalti. Este atenta si delicata, iar atunci cand cauti un sfat cu adevarat sinceri, o poti intreba. De fapt, o poti intreba orice, caci nu te va ignora niciodata daca i-ai castigat afectiunea.

Alaturi la drum lung

Femeia Taur isi deschide greu inima, insa odata ce i-ai cucerit sufletul, sentimentele sale sunt puternice si statornice. Femeia Taur este loiala si devotata prieteniilor sale si familiei, lupta pentru relatiile sale si nu lasa niciodata rutina sau intamplarile negative sa ii erodeze legaturile pretuite. Este un prieten pe viata si o partenera de incredere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.