5 motive pentru care Varsatorul merita toata dragostea ta

1
De Cristina Tudor
24 ian. 2021

Rebeli, dar responsabili, curajosi, dar blanzi, sinceri, dar introvertiti – prezenta unui Varsator intotdeauna se face remarcata, indiferent cat de discreti si simpli se arata la o prima vedere nativii acestei zodii.

Inconjurati de un mister aparte, cu o cultura greu de egalat si un caracter sensibil si bland, nativii Varsator cresc vibratia Universului si ne pot determina sa vedem viata intr-o oglinda foarte curata. Va invitam sa descoperiti 5 calitati ale Varsatorului, pentru care sa il iubim si sa ne bucuram ca il avem alaturi.

Varsatorul este ca un artist cu puteri magice: el aduce bucuria pana si in cele mai umbrite tablouri ale vietii

Langa Varsator invatam bucuria de a trai. Ca pasarea Phoenix, Varsatorul mereu gaseste puterea de a renaste dupa suferinte si intamplari nefaste.

Manati de o putere interioara ce arde ca un foc sacru, nativii Varsator reusesc sa gaseasca mereu partea buna si optimista a lucrurilor, focusandu-se in special pe partea plina a paharului. Depasesc greutati, chiar daca se tem de obstacole si merg inainte fara a face compromisuri importante.

Astfel, de la Varsatori invatam arta de a gestiona o criza, de a iesi din situatii grele, de a invinge suferinta si de a ne vindeca, de a lupta pentru o lume mai buna. Inzestrati cu o creativitate aparte, Varsatorii reusesc sa descurce nodurile vietii, gasind solutii in situatiile dificile.

Langa un Varsator parca mereu traiesti cu sufletul la gura si totusi te simti in siguranta
Varsatorii adesea ne uimesc prin doua situatii: puetrea lor de a tolera suferinta si de a invinge obstacolele si imprevizibilul din viata lor. In lumea Varsatorului, rar lucrurile se intampla intr-un mod firesc. Cariera lor, stilul de viata, drumul privind viata intima pare mai mereu iesit din comun.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.