Motivul numarul 1 pentru care se va desparti de tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
7 iun. 2021

Descopera care este motivul principal pentru care se va desparti de tine, in functie de zodia lui!

Ca intotdeauna, zodiile pot avea legatura cu motivele pentru care ne despartim de cineva. Deoarece toate semnele au anumite comportamente si caracteristici care se aplica in mod specific lor, este logic ca zodia noastra sa influenteze motivele pentru care tindem sa parasim sau sa initiem o despartire.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul te va parasi impulsiv.

Berbecul isi va urma instinctul cel mai impulsiv si, cel mai probabil, aceasta este si motivul pentru care se va desparti de tine si va cauta o alta prada. Te va parasi si nici macar nu se va gandi la niciuna dintre consecinte. Spontaneitatea lui este remarcabila si benefica de multe ori, insa in acest caz, va lasa dragostea adevarata sa ii scape printre degete.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul se va desparti de tine din cauza unei crize de gelozie.

De cele mai multe ori, Taurul este un partener fantastic. E, de obicei, uimitor in pat, bucatar excelent si un barbat puternic si incredibil. Dar, daca devine gelos, ai grija! Va exploda si va face o criza colosala. Nu poti discuta cu el in acele clipe, nu te va asculta. Furia lui va deveni din ce in ce mai mare pana te va parasi. Din fericire, e destul de inteligent si, in cele din urma, isi va da seama ca a stricat un lucru bun si va reveni. Sexul de impacare va fi spectaculos, ceea ce te va face sa ii dai o a doua sansa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Teama de angajament ii face pe Gemeni sa plece.

Pentru nativul din Gemeni, nimic nu este mai infricosator decat sa fie intr-o relatie cu persoana lui perfecta. E ingrozit ca va face ceva gresit, asa ca prefera sa reduca riscul la minimum si sa plece inainte ca lucrurile sa se inrautateasca. Nu este vorba ca nu are calitatile necesare pentru a avea o relatie grozava, doar ca se lasa orbit de teama.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.