Motivul pentru care ar trebui sa-i devii sotie, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
26 mart. 2020

Descopera lucrurile care iti vor arata de ce e o idee buna sa-i devii sotie cat mai repede, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul te provoaca si te ajuta sa evoluezi.

El te incurajeaza sa lupti pentru ceea ce iti doresti, dar mai ales sa fii sincera cu privire la nevoile tale. Iti face viata mai palpitanta si mai intersanta, chiar si atunci cand stati acasa si va uitati la televizor sau intindeti rufele. Nu mai conteaza ce faceti, atat timp cat il ai alaturi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul te face sa te simti acasa.

Stii ca ori de cate ori lucrurile devin stresante sau frustrante, el va fi intotdeauna acolo pentru tine pentru a te linisti. El te-a invatat ce inseamna rabdarea, loialitatea si angajamentul, lucruri pe care le admiri foarte mult la el. Nu numai ca te simti in siguranta cu el, dar scoate si tot ce e mai bun din tine. Cum sa nu te casatoresti cu el?

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni da culoare vietii tale.

Cu siguranta viata ta era plictisitoare inainte de a-l cunoaste, iar acum totul este atat de captivant! Te invata mereu lucruri noi si te ajuta de fiecare daca cand te simti descurajata si tematoare. E alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie pentru a te linisti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul e capabil sa te faca sa lasi garda jos si te invata cum sa iti imbratisezi latura vulnerabila.

Nu este un lucru usor pentru tine, insa totul e mult mai simplu cand il ai alaturi. Racul este bariera care te protejeaza de toate lucrurile rele din jur si stie sa te faca sa te simti in siguranta.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul te incurajeaza si te sustine mai mult decat oricine.

Energia lui te ajuta sa dai tot ce ai tu mai bun si sa devii cea mai buna versiune a ta. Datorita lui esti mai increzatoare si mai sigura pe tine, pentru ca te-a ghidat pe calea descoperirii de sine. Ai toate motivele din lume sa simti ca el e cel cu care vrei sa-ti petreci tot restul vietii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: mari lezhava/Unsplash