Motivul pentru care nu poti sa te desparti de el, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
11 apr. 2020

Poate nu stii sigur de ce nu poti sa te desparti de el, stii doar ca inca nu esti pregatita sa o faci. Horoscopul te poate scapa de aceasta confuzie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu vei fi pregatita sa te desparti de el pana cand nu vei clarifica anumite lucruri.

Nu vei nega ca relatia se afla pe butuci, dar, de asemenea, nu-ti vei lasa partenerul sa plece fara sa aveti o discutie intai. Totusi, nu te enerva! Discutia ar putea degenera, asadar fii pegatita sa o inchei atunci cand simti ca se indrepata intr-acolo. Si, daca problema e una care poate fi rezolvata unindu-va fortele, cu atat mai bine. Dar, nu te desparti pana nu spui ceea ce trebuie sa spui si fara sa auzi ce are si partenerul tau de spus.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu poti sa te desparti de el pentru ca ai investit prea mult timp si efort in aceasta relatie.

Nu conteaza daca sunteti impreuna de trei luni sau trei ani, tu nu renunti asa usor. Poti plange nopti intregi sau sa te certi, dar pentru tine e mai bine asa decat sa fii singura. Stii ca relatiile nu pot fi perfecte, dar, cu siguranta, nu va avea loc o despartire atat timp cat mai ai o multime de lucruri de oferit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu nu te apropii de oameni si nu creezi legaturi profunde cu nimeni, dar cu el da!

Cum poti sa arunci la gunoi o conexiune de genul acesta, cand stii ca se intampla atat de rar? Esti unul dintre acei oameni care isi cauta fratele geaman si atunci cand crezi ca l-ai gasit, nu te vei grabi sa te desparti fara sa lupti sa salvezi ceva inainte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Iti ia destul de mult timp sa te simti confortabil in jurul unei persoane si sa iti arati latura vulnerabila.

Dar, odata ce se intampla, este pentru totdeauna. Nu te grabesti sa pui punct unei relatii inca mai simti o legatura emotionala profunda cu partenerul tau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.