Motivul pentru care te simti epuizata acum, in functie de zodia ta

1
De Maria Constantin
7 aug. 2020

Daca in ultima vreme te simti istovita, nu esti singura. Toata lumea se poate confrunta acum cu o senzatie acuta de epuizare. Si fiecare zodie are un motiv care explica acest val de oboseala.

Faptul ca ai mintea in ceata si ca te aduni cu greu pentru a duce la bun sfarsit fiecare zi reprezinta un simptom aproape general in aceasta perioada. 2020 este un an foarte dificil, neasteptat de intens si plin de provocari, pe care toti l-am trait la intensitate ridicata in comparatie cu alti ani.

Nu-i de mirare ca ne confruntam cu o senzatie de epuizare acuta. Cauzele pot fi diferite, iar Thought Catalog ne arata cum variaza acestea in functie de zodie.

Berbec

Te-ai confruntat cu foarte multe emotii si aproape ca ai cedat. Esti o zodie energica, dar emotiile negative ti-au „furat” din aceasta energie.

Taur

Ai alergat de colo-colo, cu un milion de lucruri de facut. Rareori ai avut timp sa te odihnesti si sa te rasfeti.

Gemeni

Ti-ai pierdut entuziasmul si uneori simti ca toate eforturile tale sunt in zadar. Ai devenit mai pesimista, iar asta te oboseste psihic.

Rac

Ai fost ca o stanca pentru familia si prietenii tai. Dar ti-ai neglijat propriile probleme si acum te simti istovita, pentru ca au venit peste tine toate deodata.

Leu

Sunt atat de multe de facut in viata ta si in lume incat nu mai stii cum sa te descurci cu toate. Esti tentata sa renunti, insa doar acest gand iti face rau si te oboseste mental.

Fecioara

Tot ce ai facut merge struna. Dar n-ai mai facut de ani buni ceva si pentru tine, simti ca ti-ai neglijat pasiunile si cele mai ascunse dorinte.

Balanta

Ti-ai pierdut timpul cu oameni care te consuma emotional si care ti-au stors fiecare strop de energie.

Scorpion

Ai cam ramas blocata tot repetand aceeasi rutina zi dupa zi si tot asa. Tanjesti dupa neprevazut si ai nevoie de el sa-ti pui din nou in miscare creativitatea.

Sagetator

Ai supravietuit cu multa cafea si tutun, dar acum acestea au inceput sa-si faca simtite efectele negative. Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta.

Cand stii ca trebuie sa pui punct relatiei chiar daca inca il iubesti, in functie de zodia ta

Capricorn

Lumea ta a fost intoarsa pe dos si tu incerci din rasputeri sa te adaptezi la aceasta schimbare. Muncesti mai mult decat de obicei si resimti presiunea.

Varsator

Esti plictisita si obosita. Daca n-ai nimic de facut, dormi intruna, iar asta – paradoxal – te face sa te simti letargica.

Pesti

A trecut mult de cand nu te-ai mai vazut cu prietenii. In ultima vreme ai stat mai mult singura si asta te-a afectat.

Foto: Unsplash.com.