Ne pregatim pentru Mercur retrograd. Cele 3 zodii a caror viata se va schimba in urmatoarele saptamani

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2021

2021 a inceput deja cu o energie ciudata, schimbari neasteptate si planuri oarecum date peste cap.

Primul Mercur Retrograd se apropie rapid – acesta incepe pe 30 ianuarie si se dezlantuie pana pe 21 februarie, oferindu-ne trei saptamani lungi de confuzii cand vine vorba de comunicare, calatorii, relatii personale.

In urmatoarea perioada, Mercur ne ofera sansa de a incetini si de a reflecta asupra energiei sale. Retrogradul are loc in intregime pe taramul Varsatorului care stapaneste lucruri precum prietenii, relatii si iubire. Din acest motiv este posibil sa simtim efectele retrograde tipice ale lui Mercur si mai puternic in aceste zone guvernate de Varsator.

Iata care sunt cele 3 zodii a caror viata se va schimba in urmatoarele saptamani:

Taur

Acest retrograd va avea o influenta deosebit de puternica asupra vietii tale profesionale. Nu te mira daca intampini unele intarziere in proiecte sau ai probleme in exprimare. In loc sa depui noi eforturi in cariera, foloseste acest timp pentru a trece rapid prin ideile pe care le-ai avut in trecut si pentru a iti detalia planul de crestere in domeniul in care activezi. Odata ce aceasta perioada se va incheia vei fi plina de energie si pregatita sa le demonstrezi tuturor de ce esti capabila.

Vestea buna pentru tine: vei avea parte de surprize incredibile in viata sentimentala. Ai ocazia sa gasesti iubirea adevarata.

Balanta

Pe parcursul acestui retrograd, s-ar putea sa iti fie greu sa vii cu idei noi si creative pe plan profesional asa cum faci in mod normal, ceea ce poate fi frustrant. Dar daca te uiti la trecutul tau pentru inspiratie, s-ar putea sa descoperi ca exista cateva idei vechi, aproape uitate, care ar putea fi izvorate folosind puterea retrospectivului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.