Neptun intra in retrograd: Cum iti afecteaza viata dupa 25 iunie

1
De Cristina Tudor
27 iun. 2021

Un nou moment important in astrologie. In data de 25 iunie 2021, Neptun intra in retrograd in zodia Pesti, indemnandu-ne sa ne ascultam intuitia, sa ne folosim imaginatia si sa ne implinim visurile.

Secrete importante ies la iveala in timp ce noi gasim puterea de a ne confrunta cu propriile frici si de a infrunta realitatea din fata noastra.

Neptun, cunoscuta ca fiind planeta visurilor si a imaginatiei, intra in retrograd in aceasta perioada. Ii ia in jur de 164 de ani sa isi completeze orbita in jurul Soarelui, stand 14 ani in fiecare zodie. Neptun este in semnul zodiacal Pesti din anul 2011 – ceea ce inseamna ca va mai sta pe aici ceva timp.

Neptun va ramane in retrograd pana pe 1 decembrie 2021. Aceasta perioada ne poate afecta pe toti si este important sa avem o intelegere generala a ce se intampla in Univers astfel incat sa fim pregatiti pentru tot ce urmeaza. Asadar, este timpul sa invatam mai multe despre acest misterios retrograd si sa vedem ce putem face cu energia divina din urmatoarea perioada.

Neptun intra in retrograd anual, timp de 160 de zile (aproximativ 5 luni) Mai mult, acesta ramane intr-un singur semn zodiacal timp de 14 ani intregi, ceea ce inseamna ca are nevoie de 164 de ani pentru a trece prin toate cele 12 semne zodiacale – comparativ cu cele 30 de zile de care are nevoie Luna sau cu cele 365 de zile de care are nevoie Soarele.

Perioada in care Neptun este in retrograd 25 iunie – 1 decembrie 2021.

Ce inseamna Neptun Retrograd?

Neptun este planeta dominanta a zodiei Pesti, ultimul semn al zodiacului european, cunoscut pentru energia mistica, spirituala, creativa si visatoare. Neptun este in stransa conexiune cu visurile noastre, cu viziunea si creativitatea, ajutandu-ne sa traim o perioada frumoasa si interesanta, ce ne va scoate din zona de confort de cateva ori.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.