Noroc sau ghinion la bani? Cum iti afectecteaza Mercur retrograd zodia in plan financiar

1
De Cristina Tudor
13 iun. 2021

De Mercur retrograd am auzit cu totii, il asociem cu ghinioanele sau provocarile care intrec orice previziune, insa nu intotdeauna efectele retrogradarii acestei planete sunt negative.

Va invitam sa descoperiti cum ne influenteaza Mercur retrograd in plan financiar, in functie de zodie.

Ce semnificatie are Mercur Retrograd?

Cunoastem deja retrogradarea acestei planete tocmai pentru ca influentele sale sunt intense, puternice, persistente si nu avem sanse sa le evitam. Mercur era cunoscut inca din vremurile stravechi ca a doua planeta de la Soare, fiind totodata un Zeu cu o personalitate deosebita, apropiat de oameni si implicat in mersul lucrurilor de pe pamant.

Mercur sau Hermes era fiul lui Zeus cu nimfa Maia, inzestrat cu abilitati iesite din comun, unice, pe care ceilalti zei nu le puteau avea. Mercur stapanea totodata Lumina si Intunericul, avand si un caracter glumet.

Tocmai de aceea circumstantele in fata carora ne aflam pusi de Mercur retrograd pe cat sunt de enervante sau serioase, pe atat de mult poarta un caracter usor amuzant.

In astrologie, Mercur simbolizeaza calatoriile, divertismentul, NOUL, informatia si tehnologia, dezvoltarea si comunicarea.

In miscare retrograda, ca orice alta planeta, Mercur pare sa aiba o evolutie mai lenta, cand totul pare pus sub lupa si atent analizat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.