6 zodii care nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor

1
De Daniela Mitran
18 aug. 2019

Ne raportam prea mult la principiile si valorile promovate de alti oameni si uitam sa fim noi insine. Uitam sa ne comportam asa cum este firesc si ne pierdem in tendintele comportamentale autohtone. Si in special in tendintele create pe Social Media.

Relatiile pe care le avem cu ceilalti pot spune multe despre noi, in special relatiile pe care le avem cu oamenii apropiati. Insa tot mai multi oameni cred ca aproape totul li se cuvine. Ca relatiile de prietenie se rezuma la cateva interactiuni pe retelele sociale sau la cateva intalniri relaxate. Sunt foarte multi cei care nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor.

De vina pot fi multi factori, de la timpul petrecut tot mai mult in online, pana la tendinta de a ne indeparta unii de altii. Sau chiar tendinta de a fi mai buni decat alti oameni. Suntem aproape constant intr-o competitie pe care noi am creat-o. Victime suntem multi dintre noi, pentru ca ajungem sa fim indiferenti si sa uitam ce inseamna sa oferim afectiune.

Unele comportamente sunt scrise in ADN-ul nostru, altele sunt invatate si copiate, iar altele… pot fi prezise de astrologie.

Este adevarat ca traim intr-o societate in care avem tendinta sa fim tot mai distanti, mai putin atenti la detalii si mai putin sociabili. E timpul sa invatam sa apreciem mai mult ceea ce avem.

Zodii care nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator ocupa un loc fruntas pe lista cu zodii care nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor. Nativii din Sagetator vor sa aiba incredere in oameni, insa pe parcursul timpului descopera ca nu au nimic in comun cu cei apropiati. Daca ai o relatie de prietenie sau amoroasa cu un Sagetator, vei avea parte de replici si evenimente neasteptate. Ai putea crede ca intentiile Sagetatorilor nu sunt tocmai bune, insa acest lucru se intampla din cauza ca ei nu se deschid foarte usor in fata altor persoane.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt aproape mereu entuziasmate de orice lucru din viata lor. Sunt foarte prietenoase, sociabile si atente, insa din aceasta cauza cred ca relatiile de prietenie nu necesita prea mult efort. Ele considera ca foarte multe lucruri trebuie sa vina de la sine, motiv pentru care nu sunt dispuse sa faca sacrificii. Daca ai o relatie cu o persoana nascuta in zodia Taur, iti va fi greu sa crezi ca te apreciaza, pentru ca gesturile sale vor arata contrariul.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti nu suporta haosul. Nu reactioneaza bine in situatii si medii haotice, iar din acest motiv considera ca gesturile de bunatate ale unor persoane sunt de admirat. Acesti nativi considera de multe ori ca toata lumea ar trebui sa fie buna. Insa, din pacate, desi este de admirat acest mod de a privi viata, lucrurile nu sunt asa in realitate. De ce nativii din Pesti nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor? Acest lucru nu se intampla din cauza ca nu au sentimente sau emotii, ci pentru ca ei cred ca bunatatea este un lucru firesc si uita sa o aprecieze.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac nu sunt foarte complicate cand vine vorba de sentimente si relatii. Ele au un suflet cald si iubitor si considera ca prietenii trebuie sa le fie mereu alaturi. Ele nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor din simplul motiv ca vad totul din alta perspectiva. Considera ca multe lucruri sunt firesti si naturale intr-o relatie apropiata, asa ca vor uita sa-si exprime aprecierea. Daca ai o relatie cu o persoana nascuta in aceasta zodie, vei invata foarte multe lucruri de la ea. Insa, cel mai important, vei invata sa fii un om mai bun.

Balanta

Balantele sunt persoane adorabile. Sunt foarte sociabile si stiu sa se faca placute in orice moment, motiv pentru care nu ai vrea sa crezi ca au unele defecte. Te intrebi de ce nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor? Persoanele nascute in aceasta zodie considera ca totul li se cuvine, de la timp si rabdare, pana la bani. Considera ca sunt indreptatite sa aiba foarte multe lucruri. Nu au intentii rele, insa rareori isi asuma responsabilitatea pentru unele situatii mai putin placute. Trebuie sa lucreze ceva mai mult la asumare si maturizare emotionala.

Fecioara

Zodia Fecioara este asociata cu obsesia pentru perfectiune. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte atente la detalii si se considera mult superioare fata de altii. Rareori accepta alte pareri si nu isi recunosc greselile, desi ele stiu ca se intampla sa greseasca, tocmai pentru ca cer foarte mult de la propria persoana. De ce nu stiu sa-i aprecieze pe oamenii din viata lor? Acest lucru se intampla pentru ca nu prea au incredere in alti oameni. Considera ca, mai devreme sau mai tarziu, oricine le poate dezamagi. De aici pornesc multe intrebari si nelinisti si tot de aici ia nastere si scepticismul lor.

Foto: Shutterstock.com