O iubire din trecut revine in viata acestor 3 zodii

1
De Cristina Tudor
17 nov. 2021

In aceasta saptamana, datorita tranzitelor care au loc, experimentam o gandire profunda si apare ideea transformarii acelor ganduri in actiune.

Tranzitul lui Mercur ne va face sa ne gandim la oamenii din vietile noastre, oamenii din trecut, precum si la cei care ar putea face parte din viitorul nostru.

Vom fi, de asemenea, in mintea celor pe care i-am cunoscut candva, prieteni vechi, fosti iubiti sau fosti parteneri.

Multi nu vor fi doar „ganditorii”, ci vor fi subiectul gandurilor si preocuparilor cuiva

Aceasta este perioada din an in care oamenii isi amintesc cu cine erau in aceasta perioada, anul trecut. Acele amintiri pot fi bune sau rele, dar cu siguranta vor fi prezente.

Si s-ar putea foarte bine sa fim in mintea cuiva, cel mai probabil in a vreunui fost iubit. Daca ti-ai pus vreodata intrebarile: „Oare se gandeste la mine?” sau „Se va intoarce la mine?”, raspunsul este da, cu siguranta o face.
O iubire din trecut revine in viata acestor 3 zodii intre 15 si 21 noiembrie

Gemeni

Esti foarte prezent/a in mintea cuiva in aceste zile si s-ar putea sa aiba legatura cu cineva cu care ai fost impreuna in aceasta perioada in anii precedenti.

Acesta este cineva care odata te-a iubit si a avut incredere in tine. Esti in mintea lui acum si simte lucruri ciudate pentru tine, ca si cum ar vrea sa se reintoarca in viata ta si te regreta.

Probabil ca relatia voastra s-a incheiat intr-o nota urata si a lasat un gust amar amandurora, dar timpul a trecut si lucrurile rele s-au uitat si s-au asezat.

Acum, aceasta persoana se gandeste cu drag la tine si tu la ea.

Este una dintre acele situatii in care trebuie sa incerci sa vezi ce iese, de data aceasta poate fi bine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com