O printesa nefericita. Charlene de Monaco a distribuit pe Instagram un portret in care apare in spatele gratiilor

1
De Cristina Tudor
11 iul. 2022

Printesa Charlene de Monaco a provocat ingrijorare in randul fanilor sai dupa ce a publicat o pictura digitala in care este portretizata in spatele unor gratii.

Fanii sai considera ca lucrarea artistica este „tulburatoare” si pare sa o prezinte ca fiind intr-o colivie.

Charlene, in varsta de 44 de ani, care are doi copii in varsta de sapte ani cu Printul Albert de Monaco, de 64 de ani, a distribuit portretul pe pagina sa de Instagram.

Lucrarea a fost realizata de artistul Junaid Senechal-Senekal pentru a sustine initiativa de strangere de fonduri a fundatiei patronate de Charlene. Campania are scopul de a oferi alimente copiilor din Africa de Sud care traiesc in conditii dificile.

Pictura digitala este un portret alb-negru al Printesei, impartit in patrate. Dar unii dintre cei care o urmaresc pe retelele de socializare pe sotia Printului Albert sunt de parere ca imaginea arata ca si cum Charlene ar fi dupa gratii.

„Nu imi place sa te vad asa, in spatele gratiilor”, a scris un fan al printesei pe reteaua de socializare.

„Este foarte bine realizat si transmite multe lucruri. Se poate vedea in el toata suferinta din suflet. Sper sa iti gasesti linistea interioara”, a scris o alta persoana.

Charlene se afla in perioada de readaptare la indatoririle regale dupa ce a petrecut ultimele 18 luni departe de ochii publicului. Ea a stat anul trecut timp de zece luni in Africa de Sud, tara sa natala, dupa ce a facut o infectie la nivelul sinusurilor care a necesitat ulterior operatie.

A revenit in Monaco in luna noiembrie, dar dupa numai cateva zile s-a internat intr-o clinica din Elvetia. Adevaratul motiv al internarii nu a fost facut public, insa Albert a declarat la acea vreme ca sotia lui era „epuizata”.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com