Partea corpului tau pe care o considera irezistibila, in functie de zodia lui

1
De Denisa Toma
1 aug. 2021

Femeile sunt frumoase, indiferent de forma corpului sau masura pe care o poarta la haine.

Chiar daca ne fixam adesea atentia asupra imperfectiunilor, adevarul este ca fiecare dintre noi este frumoasa in felul sau. Fiecare zodie are o parte a corpului preferata, pe care o considera irezistibila.

Iata care este partea corpului tau pe care iubitul tau o considera irezistibila, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatii din Berbec nu au neaparat o parte a corpului preferata, ci mai mult un tip de corp preferat. Barbatii din aceasta zodie considera ca fiind irezistibile femeile care au un corp atletic si o forma fizica excelenta. Are nevoie de cineva care sa tina pasul cu el si care poate face fata oricarei provocari fizice.

Astrologie: Top 4 zodii care se tem sa iubeasca

Taur

Taurul are o slabiciune pentru formele feminine voluptoase. Nativii acestei zodii sunt foarte senzuali si le considera irezistibile pe femeile cu forme.

Gemeni

Pentru barbatii din zodia Gemeni, partea preferata a corpului unei femei sunt umerii. Acestia considera umerii unei femei ca fiind irezistibili, iar acea curba formata de la gat si pana la brat este zona preferata pe care vor sa o sarute.

Rac

Partea preferata a corpului unei femei pentru barbatii din zodia Rac sunt sanii. Acesti nativi sunt guvernati de Luna, astrul care reprezinta feminitatea, iar aceasta parte a corpului, definitorie pentru femei, este marea lor slabiciune.

Ce obsesie are fiecare zodie: Dragostea conteaza cel mai mult pentru Rac

Leu

Barbatii din zodia Leu sunt fascinati de frumusete, in general. Nu inseamna ca sunt superficiali, insa nu pot rezista unui chip frumos. Daca o femeie are o personalitate atragatoare si este frumoasa fizic, va fi irezistibila pentru barbatul din zodia Leu.

Fecioara

Barbatii din zodia Fecioara sunt atrasi in mod special de ochii unei femei. Desi nu par la prima vedere, barbatii din zodia Fecioara sunt sensibili. Poate tocmai de aceea considera ochii ca fiind cu adevarat oglinda sufletului si pot fi fascinati de privirea unei femei.

Balanta

Nativii din Balanta au o slabiciune pentru formele unei femei si sunt atrasi in special de posterior. Formele feminine si curbele formate de posterior sunt irezistibile pentru acesti nativi.

Scorpion

Barbatii din Scorpion se numara printre cei mai sexuali nativi ai zodiacului, iar principala trasatura pe care o considera irezistibila este parul unei femei. Nu ii pot rezista unei femei cu par frumos si au o slabiciune pentru femeile cu parul lung.

Obiceiul nociv de care fiecare zodie trebuie sa scape pana la finalul lui 2021

Sagetator

Barbatii din Sagetator remarca intotdeauna o femeie cu un zambet frumos. Guvernat de Jupiter, planeta veseliei si a bunei dispozitii, barbatul din Sagetator este atras iremediabil de femeile care au un zambet deosebit.

Capricorn

Slabiciunea barbatilor din zodia Capricorn sunt mainile unei femei. Acesti nativi sunt fascinati de femeile cu maini frumoase si delicate. Sunt atrasi de mainile feminine, cu degete lungi si subtiri, precum si de pielea catifelata.

Varsator

Barbatii din zodia Varsator au o atractie deosebita pentru picioare, in special pentru zona genunchilor. Un barbat din zodia Varsator va fi incantat daca porti fuste scurte pentru ca iti poate admira frumusetea picioarelor.

Pesti

Nu se poate spune ca barbatii din Pesti au un fetis pentru picioare, insa este adevarat ca sunt foarte atrasi de aceasta parte a corpului unei femei. Analizeaza intotdeauna gleznele unei femei si sunt atrasi de talpile si degetele de la picioare, in special de cele delicate si feminine.

Foto: Unsplash.com