Partenerul de care are nevoie fiecare zodie: Leul cauta sinceritate

1
De Maria Constantin
21 mart. 2021

Compatibilitatea dintre parteneri este vitala intr-o relatie. Iata cum trebuie sa fie persoana potrivita pentru tine, in functie de zodia ta!

Fiecare persoana are nevoie de un om care sa o inteleaga si pe care sa se poata baza la bine si la greu. Zodiile au preferintele lor. Iata cum poate fi descris in cateva cuvinte partenerul ideal pentru fiecare semn in parte:

Berbec

Cineva care te surprinde mereu. Esti energic si spontan, asa ca te plictisesti repede.

Taur

Un om care sa te aprecieze. Iti place sa faci eforturi pentru cei pe care ii iubesti, dar ai vrea sa simti ca ei apreciaza asta.

Gemeni

Cineva care te ajuta sa te relaxezi. De obicei este agitat si te gandesti la prea multe lucruri deodata, asa ca un partener care sa te calmeze e ideal pentru tine.

Rac

Un om rabdator si intelegator. Iti place sa primesti ceea ce oferi.

Leu

Cineva care sa-ti spuna adevarul verde-n fata. Chiar daca initial te va durea, stii ca o sa te ajute sa revii cu picioarele pe pamant. Ai nevoie de asta din cand in cand.

Fecioara

O persoana altruista si ponderata. Iti place sa faci lucrurile bine, ai principii si valori puternice, de la care nu te abati. Nu ai putea ramane langa o persoana care nu le impartaseste.

Balanta

Cineva pe care nu-l poti fermeca instantaneu. Realitatea e ca iti place sa „vanezi” – cu cat trebuie sa te straduiesti mai mult sa cuceresti pe cineva, cu atat mai interesanta devine relatia.

Scorpion

Cineva care este sigur pe el. Te face sa te simti protejat.

Cel mai bun compliment pe care il poti primi, in functie de zodia ta

Sagetator

O persoana responsabila si voioasa. Iti place sa crezi ca puteti schimba lumea prin optimismul vostru molipsitor si prin grija si responsabilitatea cu care va raportati la viata de zi cu zi.

Capricorn

Cineva care sa-ti inteleaga complexitatea. Te simti adesea neinteles si de neiubit, insa o persoana care poate trece de barierele emotionale pe care le impui te va cuceri iremediabil.

Varsator

Un om care nu se descurajeaza usor. Esti o persoana dificila, destul de greu de inteles. Iti plac oamenii care nu renunta din prima.

Pesti

O persoana ferma si realista. Esti o fire visatoare, insa iti plac oamenii care te pot aduce cu picioarele pe pamant, echilibrandu-te mental si emotional.

Foto: Getty Images.