Pe 10 iulie Luna Noua intra in Rac: forta divina a Universului ne da puterea sa renastem din propria cenusa

1
De Cristina Tudor
8 iul. 2021

Luna Noua in Rac de pe 10 iulie inchide portalul eclipsei de vara, portal deschis in luna mai, cerandu-ne sa reluam legatura cu sufletul nostru, sa ne cunoastem valoarea, sa inchidem usile trecutului si sa ne folosim darurile si talentele unice pentru a ne trai viata la care visam.

In noaptea dintre 9 si 10 iulie, la ora 04:17, ora Romaniei, Universul ne va aduce o Luna Noua in zodia Rac. Energia Racului este strans legata de vindecarea de trecut, de hranirea relatiilor cu iubire si, cum Luna Noua inspira o resetare colectiva, ne putem astepta ca raspunsurile noastre emotionale sa fie destul de intense in urmatoarea perioada.

Iata ce ne pregateste Universul in functie de zodia in care ne-am nascut:

Berbec

Luna Noua a lunii iulie ajunge fix la timp in viata ta pentru a iti reaminti puterea care exista in sufletul tau, draga mea nascuta in zodia Berbec. Esti pregatita sa accepti ce ti se intampla, sa inveti fiecare lectie dificila pe care ti-o ofera Universul si sa o pui in aplicare astfel incat sa mergi mai departe pe dumul tau si sa iti traiesti viata asa cum iti doresti.

Taur

In urmatoarea perioada esti foarte concentrata asupra modului in care interactionezi cu oamenii din jurul tau. Universul iti ofera ocazia sa iti rezolvi problemele cu trecutul astfel incat sa inchizi definitiv aceasta usa dureroasa pentru tine si sa mergi mai departe cu viatata, sa te bucuri de ce iti ofera prezentul. Pe plan sentimental, lucrurile evolueaza frumos intre tine si partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.