Pe 13 martie, Luna Noua din Pesti ne invata arta dificila a iertarii depline

1
De Cristina Tudor
12 mart. 2021

Luna Noua in Pesti va rasari pe cer pe data de 13 martie 2021 si va trimite valuri de energie blanda catre toate zodiile.

Ne vom simti sufletele mai linistite ca niciodata in timp ce vom incerca sa visam si sa cream o realitate mai buna si mai frumoasa. Este momentul sa ne aliniem gandurile cu actiunile si cuvintele noastre in urmatoarea perioada.

In momentul in care inchidem ochii si vizualizam o viata mai buna pentru noi insine, pacea interioara ne copleseste inima si mintea, aducand in sufletul nostru entuziasm, inspiratie si dorinta de a lucra pentru a avea viitorul pe care ni-l dorim.

Planetele Neptun si Venus vor avea si ele un rol important in aceasta zi – se vor alinia aducand energie pozitiva ce va activa chakra inimilor noastre si ne va determina sa ajungem la o iubire mai mare si mai profunda – poate fi iubirea pentru o persoana draga, pentru un om special sau chiar iubirea de sine. Universul ne recomanda sa profitam de alinirea acestor doua planete pentru a atrage dragostea reala si pura, pentru a ne vindeca inimile si a invata arta iertarii depline.

Este momentul sa ne lasam influentati doar de ce ne dicteaza mintea (si nu inima)

Chiar daca inima ne indeamna sa facem diverse lucruri si sa actionam pe baza a ceea ce simte, ar fi bine ca de data aceasta sa incercam sa ne ascultam mintea. Trebuie sa fim rationali si sa ramanem cu picioarele pe pamant – mai ales in cazul unor probleme sau situatii dificile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.