Pe 14 ianuarie Mercur retrograd se intoarce pentru a ne arata ca timpul are puterea de a sterge totul

1
De Cristina Tudor
12 ian. 2022

Horoscop 2022. Pe 14 ianuarie Mercur intra in regrograd. La ce sa ne asteptam in functie de zodia in care ne-am nascut?

Mercur Retrograd: in anul 2022 Mercur in retrograd are o surpriza pentru noi si alege sa se intample de 4 ori.

Primul Mercur Retrograd din 2022 incepe pe data de 14 ianuarie in zodia Varsator. Este un moment foarte important deoarece Mercur va mai fi in retrograd de multe ori de acum inainte, insa pentru cativa ani buni nu va mai intalni Varsatorul in drumul lui.

Mercur retrograd incepe in zodia Varsator, insa incheie retrogradarea in zodia Capricorn. Asadar, aceasta miscare inversa a acestei planete incarcate de vibratii puternice va fi in semnele pamantului, ceea ce inseamna ca acum avem ocazia sa incepem sa reflectam, sa revizuim si sa refacem orice lucru care implica obiecitve, visuri, directii in viata si responsabilitati.

Ce inseamna Mercur Retrograd?

In astrologie, Mercur simbolizeaza calatoriile, divertismentul, NOUL, informatia si tehnologia, dezvoltarea si comunicarea.

La fel ca orice alta planeta din sistemul solar, in miscare retrograda, Mercur pare sa aiba o evolutie mai lenta. Pe plan personal, totul pare pus sub lupa, verificat si atent analizat. Pana si cele mai mici detalii ajung sa conteze incredibil de mult. Universul ne spune ca este foarte important ca traversarea perioadei de retrogradare a lui Mercur trebuie sa fie incarcata cu sinceritate, comunicare matura si deschisa, iubire si transparenta din partea noastra. Rabdarea este si ea cruciala astfel incat toate obstacolele care ne ies in cale sa fie depasite cu usurinta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com