Pe 19 noiembrie are loc ultima eclipsa de luna a anului 2021 si cea mai lunga eclipsa de luna a secolului

1
De Teodora Tirca
18 nov. 2021

Horoscop. In noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca in umbra Pamantului pentru cateva ore bune.

Expertii NASA estimeaza ca eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute si 23 de secunde si va fi cea mai lunga eclipsa de luna din perioada 2001-2100.

19 Noiembrie este o zi cu adevarat speciala deoarece in aceasta zi magica are loc ultima eclipsa a anului 2021. Si asta nu este tot – aceasta eclipsa este considerata cea mai lunga Eclipsa de Luna a secolului nostru.

In noaptea dinspre 18 spre 19 noiembrie, Luna va aluneca in umbra Pamantului pentru cateva ore bune. Expertii NASA estimeaza ca eclipsa va dura aproximativ 3 ore 28 de minute si 23 de secunde si va fi cea mai lunga eclipsa de luna din perioada 2001-2100.

Urmatoarele zile vor aduce un val incredibil de energii puternice care cu siguranta ne vor zdruncina sentimentul de stabilitate si securitate. Multe lucruri se schimba, au loc rasturnari karmice de situatii si transformari ale sufletelor noastre.

Fiecare semn zodiacal va experimenta aceasta energie a eclipsei in mod diferit. Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Nu iti aglomera singura timpul

Lucruri incredibile urmeaza sa ti se intample pe plan profesional. Apar cateva oportunitati interesante de colaborari frumoase de care vrei sa profiti cat mai repede cu putinta. Nu accepta toate propunerile pe care le primesti, invata sa fii mai selectiva si sa alegi doar ce ai nevoie pentru a te ajuta sa mergi pe drumul pe care iti doresti sa mergi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com