Pe 23 octombrie incepe sezonul Scorpionului. Intunericul cucereste lumina, dar noi suntem mai puternici si invingem demonii

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2021

Cum sa ne pregatim sufletele pentru sezonul Scorpionului. Universul ne spune sa ne asteptam la energii intunecate, puteri mistice si multa profunzime.

Pe masura ce iesim din sezonul Balantei, o zodie echilibrata, care iubeste pacea si linistea, ne pregatim sa intram in sezonul Scorpionului. Universul ne spune ca a venit timpul sa acceptam energia incredibila care insoteste aceasta zodie.

Sezonul Scorpionului: Cand incepe?

Pe 23 octombrie, Soarele intra in acest semn fix de apa si aduce o serie de provocari incredibile pana pe data de 21 noiembrie, cand Soarele va incepe o noua aventura in semnul Sagetatorului.

Ai simtit vreodata ca in saptamanile lunilor octombrie-noiembrie exista un fel de „greutate” care parca iti sta pe umeri? Sau ca ai tot mai multe ganduri intunecate? Ca te simti anxioasa, agitata, stersata… fara motiv? Ca incerci sa ramai optimista si lupti cu energia negativa din jurul tau?

Asta nu inseamna ca Scorpionul este o zodie negativa sau toxica. Nici vorba. De fapt, acest semn are potentialul de a transforma energia negativa intr-una pozitiva. Aceasta putere este mai mare decat a oricarei alte zodii si merita toata aprecierea noastra.

Sezonul Scorpionului: La ce sa ne asteptam?

Sezonul Scorpionului este doar despre transformare. Iar transformarea nu este niciodata usoara.

Scorpionul este cunoscut ca un semn al senzualitatii, al misterului, al profunzimii si creativitatii – in momentul in care Soarele intra in aceasta zodie incredibila noi invitam aceste teme in vietile noastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.