Pe 24 iunie are loc ultima Luna Plina din acest an. Universul ne arata semnele pe care le asteptam de atat de mult timp

1
De Cristina Tudor
22 iun. 2021

Super Luna este o perioada perfecta pentru a planta seminte, idei, dorinte, visuri si pentru a face acele modificari pe care ni le doream de foarte mult timp insa nu aveam curajul sa le punem in practica.

Sa renuntam la frica si sa ne ancoram in prezent, cu gandul ca ziua de maine va fi asa cum ne dorim noi.

Pe 24 iunie, la orele 21:40, pe cerul nostru va rasari o luna mai mare, mai stralucitoare si mai plina de energie decat de obicei. Aceasta este ultima Luna Plina a anului 2021 si este cea mai importanta deoarece reuseste sa incheie un ciclu de trei Luni Pline, aducand o energie divina din partea Universului in vietile noastre.

In acest an au avut loc cateva Luni Pline – primavara ne-a adus Luna Plina roz in Scorpion, pe 26 aprilie si Luna Plina in Sagetator pe 26 mai. Luna Plina de pe 24 iunie (numita si Super Luna Capsuna) este ultima luna plina a lui 2021, aceasta reusind sa incheie ciclul de trei.

Luna Plina Capsuna rasare pe 24 iunie, la orele 21:40. De ce poarta numele de Luna Capsuna? Acest nume a fost folosit in trecut, de stramosi, pentru a marca coacerea capsunilor de la finalul lunii iunie. Pe masura ce florile infloresc si fructele se coc, iunie este o perioada de mare abundenta nu doar pe pamant, ci si in Univers.

Luna Plina din 24 iunie va avea loc in semnul Capricorn. Ce inseamna asta?

Capricornul este un semn neinteles. Uneori, oamenii presupun ca este o zodie concentrata pe munca, in special pe plan profesional, care nu stie sa se distreze sau sa se bucure de viata, insa Capricornul intruchipeaza mentalitatea „Munceste din greu, joaca din greu”. Este adevarat ca in general, oamenii nascuti in zodia Capricorn sunt foarte concentrati asupra carierei, insa ei iubesc enorm viata si fac tot posibilul sa o traiasca cum stiu mai bine. Capricornul este, de asemenea, reprezentat de cartea Diavolului in tarot, care inseamna ispita, tentatie – este momentul sa ne bucuram de pasiunile noastre si sa punem pe pauza pentru scurt timp toate responsabilitatile profesionale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.